02.08.2017 16:36

Upesciema futbolisti turpinās cīņu par Rīgas čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolisti turpinās cīņu par Rīgas čempionāta medaļām Rīgas Futbola federācija

Piektdien ar izbraukuma spēli pret favorītiem "Monarhs/Flaminko" futbolistiem Rīgas čempionāta otro posmu sāks Garkalnes sporta kluba "Upesciems" komanda. Turnīrā par 1.-8. vietu Upesciema futbolisti iekļuva, kad vieni no konkurentiem izstājās no turnīra.

Pēc aizvadītām pirmā posma B apakšgrupas spēlēm SK "Upesciems" futbolisti turnīra tabulā ierindojās piektajā vietā, it kā zaudējot izredzes iekļūt astoņu labāko komandu turnīrā. Taču, kā vēsta turnīra rīkotāji, grupas līdervienība "Excondo" sastāva komplektācijas problēmu dēļ pēc pašu vēlēšanās atsauca dalību no izšķirošajām cīņām, tās spēļu rezultāti tika anulēti, un kopvērtējumā Upesciema futbolisti pakāpās uz ceturto vietu grupā (19 punkti 12 spēlēs).

Izšķirošajā sacensību posmā katra no Rīgas čempionāta astoņām spēcīgākajām vienībām, ņemot līdz pirmā posma savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus, aizvadīs pa divām spēlēm ar otras apakšgrupas komandām, noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.

Sākoties turnīram, SK "Upesciems" ar septiņiem punktiem sešos mačos ir sestajā pozīcijā, bet līderi ar 16 punktiem ir viņu nākamie sāncenši "Monarhs/Flaminko" futbolisti.

Abas pārējās Pierīgas komandas piedalīsies divu apļu turnīrā par 9.-13. vietu. Pirmā posma pēdējā spēlē "BFS Reinards/Ropaži" vienība izsēja divu vārtu pārsvaru un, ielaižot izšķirošos vārtus pamatlaika pēdējā minūtē, ar 3:4 piekāpās "Albartoz SC" futbolistiem un B grupā palika sestajā vietā.


Otrā ešelona klubu turnīrā kopā ar ropažniekiem piedalīsies arī A grupas pastarīši sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils futbolisti. Devītās vietas ieguvēji tiks apbalvoti ar Cerību kausu, atgādina Rīgas Futbola federācijā.