28.07.2017 13:05

Sezonas noslēguma pasākumā godināti arī Pierīgas florbola klubu pārstāvji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sezonas noslēguma pasākumā godināti arī Pierīgas florbola klubu pārstāvji Latvijas Florbola savienība

Ceturtdien kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notika Latvijas Florbola savienības (LFS) rīkotais pagājušās sezonas labāko florbolistu, treneru un tiesnešu godināšanas pasākums. Starp laureātiem bija arī prāvs pulks Pierīgas florbola klubu pārstāvju no Ulbrokas, Ķekavas, Babītes, Inčukalna un Ādažiem.

Par sezonas labāko treneri atzina Latvijas vīriešu čempionvienības "Triobet"/Ulbrokas vadītāju Andri Pīlupu, par "Elvi" līgas labāko uzbrucēju – Kristeru Eglīti, bet sezonas simboliskajā izlasē līdz ar viņu tika iekļauts arī aizsargs Artūrs Jurševskis. Turklāt "Triobet"/Ulbroka komanda arī saņēma speciālbalvu par godīgo spēli.

Dāmu virslīgas rezultatīvākās spēlētājas titulu ieguva Inga Ametere no florbola kluba "Ķekavas Bulldogs", bet simboliskajā izlasē iekļāva Paulu Brunovsku no florbola kluba "Ķekava".

Par Latvijas pirmās līgas sezonas labāko vārtsargu tika atzīts "RSU/Babīte" vienības spēlētājs Edgars Ošiņš, bet par labāko aizsargu – viņa komandas biedrs Jānis Justaments. Savukārt otrās līgas rezultatīvākā spēlētāja balvu izpelnījās Jānis Levanovičs no Inčukalna sporta kluba "Coyote".

Pierīgas klubu spēlētāji izpelnījušies atzinību arī par sniegumu Latvijas bērnu un jauniešu čempionātā, visvairāk – "Ķekavas Bulldogs" florbolisti. U-12 vecuma grupā meitenēm par labāko uzbrucēju atzīta Annija Dārta Dankfelde, U-14 grupā par labāko uzbrucēju – Kate Jeige, U-16 grupā par labāko uzbrucēju – Anna Mūrniece, bet U-18 grupā par labāko vārtsardzi – Elīna Jeige. Puišiem balvas ieguva Klāvs Jansons (U-16 un U-18 grupu rezultatīvākais spēlētājs), Kristaps Laugalis (U-16 labākais uzbrucējs) un Alekss Brikenfelds (U-12 labākais vārtsargs).

Otrās divīzijas turnīros sezonas labāko spēlētāju titulus ieguva Kārlis Ruša no FBK "Ādaži" (U-13 labākais aizsargs), kā arī Babītes kluba spēlētāji Toms Breikšs (U-14 rezultatīvākais spēlētājs), Toms Dūrens (U-14 labākais uzbrucējs) un Edvards Vimba (U-16 labākais uzbrucējs).