20.07.2017 10:31

Ropažu futbolisti gūst uzvaru Rīgas čempionātā, Salaspilij un Upesciemam zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu futbolisti gūst uzvaru Rīgas čempionātā, Salaspilij un Upesciemam zaudējumi Rīgas Futbola federācija

Nobeigumam tuvojas Latvijas futbola otrās līgas Rīgas reģiona turnīra pirmais posms, kurā turpina cīnīties trīs Pierīgas klubi. Šonedēļ aizvadītajās spēlēs pie trim punktiem izdevās tikt vienīgi BFS "Reinards"/"Ropaži" komandai.

A grupā kārtējo neveiksmi piedzīvoja sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils futbolisti, kuri mačā ar "Amoko/02" vienību pēdējā pusstundā ielaida divus vārtus un zaudēja 0:2. Salaspilieši deviņās spēlēs tā arī nav spējuši izcīnīt kaut punktu un kārtu līdz turnīra beigām ir pēdējā sestajā vietā bez izredzēm pakāpties augstāk.


Krietni pozitīvāka aina ir B grupā, kur par vietu labāko četriniekā un tiesībām turpināt cīņu par godalgotajām vietām turpina Ropažu un Garkalnes novada Upesciema futbolisti, kuri ceturtdien plkst. 19.30 Upesciemā aizvada savstarpējo otrā apļa cīņu (pirmajā ar 3:0 pārāki bija ropažnieki).

BFS "Reinards"/"Ropaži" futbolisti pēdējā spēlē ar 3:2 diezgan negaidīti pārspēja grupas līderus "Excondo" komandu. Pretinieki pirmie izvirzījās vadībā, taču pēc pārtraukuma Jurijs Ivanovs nepilnu 20 minūšu laikā guva trīs vārtus, nodrošinot savai vienībai uzvaru.



Zaudējumu piedzīvoja sporta kluba "Upesciems" futbolisti, kuri spēlē pret citu B grupas līdervienību futbola klubu "Jūrnieks" pirmajā puslaikā nonāca 0:3 zaudētājos, īsi pirms pārtraukuma pēc Oskara Odiņa precīzā sitiena samazināja starpību, taču no neveiksmes neizglābās – 1:4.


Kad līdz pirmā posma beigām sāncenšiem atlicis aizvadīt pa 2–3 spēlēm, B grupas turnīra tabulā SK "Upesciems" ar 17 punktiem ieņem trešo vietu, bet Ropažu komanda ar 11 punktiem ir septītajā pozīcijā, taču no ceturtās vietas atpaliek tikai par četriem punktiem.