19.07.2017 10:05

"Ogre-Ikšķile MTB kausā 2017" uzvar Zīmelis un Jaunslaviete

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ogre-Ikšķile MTB kausā 2017" uzvar Zīmelis un Jaunslaviete Ikšķiles novada pašvaldība

Dabas parka "Zilie kalni" teritorijā jau septīto gadu pēc kārtas norisinājās tradicionālās riteņbraukšanas sacensības "Ogre-Ikšķile MTB kauss 2017", kopumā pulcējot gandrīz 400 dalībnieku. Maratona distancē (48 km) starp vīriešiem ātrākais bija siguldietis Raivis Zīmelis, bet dāmām pirmā finišēja Katrīna Jaunslaviete.

Pirmie uz starta stājās paši mazākie dalībnieki, kuri veica 200 līdz 800 m garu distanci. Kā vēsta rīkotāji, katrs bērns distanci veica individuāli ar laika intervālu, lai samazinātu bērnu traumu iespējas. Finišā katrs bērns saņēma piemiņas medaļu.

"Maratona" distance bija 48 km, tajā absolūtā vērtējumā uzvaru izcīnīja "Mysports Veikals" komandas pārstāvji Raivis Zīmelis un Lauris Purniņš, bet trešais ātrākais bija Gints Jakovels, kurš pārstāv "KS Sporta Klubs" komandu. Dāmām ātrākā bija Katrīna Jaunslaviete ("Zilie kurmji/ZZK"), otrā – Madara Fūrmane ("Kombucha.lv/Bikram Yoga"), bet trešā - Lāsma Ozola ("Patria Bottecchia").

"Pusmaratona" distancē (32 km) uzvaru izcīnīja Nauris Selga ("Hawaii Express"), otro vietu ieguva Kristaps Kipurs, savukārt trešo vietu izcīnīja Oskars Urbanovičs no Ogres. No dāmām ātrākā bija Diāna Spiridovska, otrā – Renāte Rodionova no Carnikavas sporta centra, bet trešā – Ieva Zemarāja.

16 km distancē ātrākie jaunieši (S12, V12) bija Elēna Selga un Kārlis Ancāns, savukārt Ģimenes distancē uzvarēja Monta Brigmane no Baldones un Artis Gedrovics no Rīgas.

Komandu ieskaitē maratona distancē uzvaru izcīnīja "Hawaii Express Filter", bet pusmaratona" distancē par čempioni kļuva "Ogre/Nesēdi mājās".