18.07.2017 10:38

Rīgas kausus izcīnījuši arī Ādažu sporta skolas džudisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas kausus izcīnījuši arī Ādažu sporta skolas džudisti Anna Zeļonija

Nedēļas nogalē notikušā starptautiskā džudo turnīra "Rīgas kauss 2017" dalībnieku vidū līdz ar 22 komandām un klubiem no Latvijas, Krievijas un Polijas, bija arī astoņi Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvji. Viņiem izdevās iegūt trīs godalgotas vietas.

Sacensības notika vīru konkurencē, kā arī U-16 vecuma grupā jauniešiem un jaunietēm. Pieaugušo sacensībās Ādažus pārstāvēja divi džudisti.

Par čempionu svara kategorijā līdz 100 kilogramiem kļuva Artjoms Ratņikovs, kurš uzvarēja abus savus konkurentus. Savukārt Uldis Nartišs svara kategorijā līdz 60 kg pēc uzvaras pirmajā kārtā, zaudēja pusfinālā, pēc tam arī cīņā par trešo vietu un finišēja piektajā vietā.

Divas medaļas izcīnīja Ādažu sporta skolas audzēknes sacensībās jaunietēm. Elīza Marija Jevstigņejeva (52 kg) divreiz pieveica savu vienīgo sāncensi un ieguva Rīgas kausu, bet Vineta Alksne divās cīņās guva vienu uzvaru un ierindojās otrajā vietā kategorijā līdz 63 kg.

Vēl jauniešu konkurencē Ralfs Alksnis (55 kg) četrās cīņās guva vienu uzvaru un palika piektais piecu dalībnieku vērtējumā, bet Sofija Koļesņičenko (57 kg), Keita Leitone (63 kg) un Jānis Edgars Štrauss (46 kg) zaudēja abiem saviem sāncenšiem un palika pēdējā trešajā vietā.

Komandu vērtējumā Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skola ar divām pirmajām un vienu otro vietu ierindojās piektajā vietā.