07.07.2017 11:44

Ropažu un Upesciema futbolistiem neizdodas tikt pie uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu un Upesciema futbolistiem neizdodas tikt pie uzvarām Rīgas Futbola federācija, ekrānšāviņš no youtube.com

Rīgas futbola čempionātā nobeigumam tuvojas pirmā posma turnīri. Cīņā par pirmajām četrām vietām apakšgrupā pie uzvarām trešdien un ceturtdien notikušajās spēlēs neizdevās tikt BFS "Reinards"/Ropaži un sporta kluba "Upesciems" futbolistiem.

Ropažu komanda izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar futbola klubu "Jūrnieks". Viesi jau 6. minūtē nonāca zaudētājos, taču nākamo 15 minūšu laikā pēc Jurija Ivanova un Vitālija Abramova precīzajiem raidījumiem ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. Tomēr vēl pēc īsa brīža "Jūrnieka" futbolisti panāca neizšķirtu, un cīņa tā arī noslēdzās.


Triju uzvaru sērija ceturtdien Garkalnes novadā pārtrūka SK "Upesciems" futbolistiem. Spēlē pret "FC Raita" vienību pirmajās 16 minūtēs sāncenši apmainījās vārtu guvumiem – mājinieku labā izcēlās Nauris Baranovskis. Taču otrajā puslaikā viesi guva divus vārtus (otros – kompensācijas laika beigās), un sagādāja Upesciema komandai zaudējumu 1:3.

Rīgas čempionāta B grupas turnīra tabulā Upesciema komanda ar 17 punktiem 12 spēlēs četras kārtas līdz beigām ieņem piekto vietu, bet BFS "Reinards"/Ropaži futbolistiem ir astoņi punkti un astotā pozīcija deviņu komandu konkurencē.

Čempionāta otrajam posmam un turpmākai cīņai par medaļām kvalificēsies četras labākās komandas. Otrā grupā, kurā palikušas vairs tikai sešas vienības, pēdējā vietā ir sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils futbolisti, kuri pēc vairāku spēļu rezultātu anulēšanas ir bez punktiem – seši zaudējumi sešās spēlēs.