07.07.2017 09:38

Ķekavas "Miesnieki" mazrezultatīvā spēlē pārspēj "LMT/Eži" regbistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Miesnieki" mazrezultatīvā spēlē pārspēj "LMT/Eži" regbistus Zigismunds Zālmanis, LRF

Šosezon sīvākajā Latvijas regbija čempionāta cīņā ceturtdien Ķekavas "Stats/Miesnieki" ar 12:5 pārspēja "LMT/Eži" vienību, uzvaru sēriju pagarinot līdz piecām spēlēm un nostiprinoties turnīra tabulas galvgalā.

Pirmajā puslaikā abas komandas apmainījās piezemējumiem – vispirms Krists Kruskops to veica "Miesniekiem", tad Māris Streikišs "Ežiem". Uzvaru "Miesnieki" izrāva tikai pašās mača beigās ar Feivora Madukas piezemējumu un Maksima Batrakova realizācijas sitienu, informē Latvijas Regbija federācija.

Spēle izrādījās mazrezultatīvākā no šogad aizvadītajām – kopā tikai 17 punkti un trīs piezemējumi. Uzvarētāji nespēja dabūt vismaz par trim piezemējumiem vairāk nekā zaudētāji, kuri nezaudēja ar vairāk kā septiņu punktu starpību un līdz ar to nopelnīja bonusa punktu.

"Prognozējām grūtu spēli, un tāda tā arī bija," sacīja "Stats/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris. "Jau otrajā minūtē traumu dabūja labākais "stabs" Kārlis Dzenis, kas radīja problēmas grupcīņā un nācās pārkārtoties. Pieļāvām daudz brāķa paši ar neprecīzam piespēlēm. Mazliet pietrūka arī fiziskā. "Eži" tagad saasināja cīņu četriniekā."

Latvijas čempionāta kopvērtējumā "Stats/Miesnieki" komandai ir 24 punkti (5 spēlēs), "Garkalne/Livonia" 20 (5),"LMT/Eži" 16 (5), "Eži/RFS" 9 (5), "Jūrmala" 6 (4), "Livonia 2" 5 (4), "Fēnikss" 5 (5), "Ulre/ĶNSS" 4 (5). Nākamā spēle notiks piektdien Upesciemā starp "Livonia 2" un "Fēniksu", kas paralēli būs arī Latvijas kausa ceturtdaļfināls, kura uzvarētājs pusfinālā tiksies ar "LMT/Eži".