29.07.2012 17:09

FK ”Auda” pārvar karstumu un uzvar ”Jelgavu”

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK ”Auda” pārvar karstumu un uzvar ”Jelgavu” FK "Auda"

Cīņas gaitā nonākot zaudētājos, Ķekavas kluba futbolisti Latvijas pirmās līgas čempionātā savā laukumā izcīna pārliecinošu uzvaru 4:1 (1:1) pār futbola kluba "Jelgava" dublieru komandu.

Spēli lielajā karstumā "Audas" spēlētāji sāka pavāji un ļāva jelgavniekiem izvirzīties vadībā, informēja klubā. Taču pirmā puslaika vidū pēc standartsituācijas izspēles sitienu ar galvu pielaboja ķekaviešu sastāvā kopš jūlija esošais gruzīnu leģionārs Tornike Chaduneli. Viņam tie bija jau otrie vārti kluba pamatsastāvā šosezon – 1:1.

Otrajā puslaikā laukuma saimnieki sāka aktīvi, piespiežot pretiniekus kļūdīties un vārtsarga atsistā bumba ielidoja vārtos no jelgavnieku aizsarga - 2:1. Neilgi pēc tam 3:1 panāca Rūdolfs Ratfelders, bet vēlāk ar vārtu guvumu atzīmējās arī uz maiņu iznākušais Emīls Muižnieks – 4:1.

Atlikušajās minūtēs iespēju gūt vārtus "Audas" futbolistiem bija ļoti daudz - divreiz tika norībināts vārtu pārliktnis, Aināram Daudziešanam bija izgājiens viens pret vienu un vēl vairāki sitieni garām vai pāri vārtiem. Tiesa, iespējas mainīt rezultātu bija arī "Jelgava-2" komandai, kas vienreiz trāpīja pa pārliktni, bet cīņas izskaņā nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Pēc šīs uzvaras FK "Auda" pirmās līgas turnīra tabulā pakāpies uz astoto vietu – 14 punkti pēc aizvadītām 11 spēlēm. Divi punkti mazāk un spēle rezervē ir futbola skolas "Metta"-2/Salaspils komandai, kas nākamo maču aizvadīs 31. jūlijā pret kluba "Skonto" dublieru komandu.