24.07.2012 12:02

Bogens siguldiešiem joprojām nepārspējams

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ivo Gabrāns Ivo Gabrāns autocross.lv

Latvijas Automobiļu federācijas folkreisa Vasaras kausa izcīņas ceturtajā posmā "Mūsas" trasē Bauskā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījis cēsnieks Rūdolfs Bogens.

 

 

Finālā no starta līderpozīciju uzņēmās siguldietis Ivo Gabrāns, tomēr R. Bogens tika viņam garām, ziņo autocross.lv. I. Gabrāns stabili nosargāja otro vietu, bet par trešo vietu spēkojās Rihards Dainis no Siguldas novada Jūdažiem, rīdzinieks Mārtiņš Starks un Sandis Džeriņš no Vecpils.

Finišā R. Dainim pjedestāla zemākais pakāpiens, S. Džeriņam un M. Starkam divas nākamās pozīcijas. Septītais posma kopvērtējumā bija vēl viens Siguldas autobraucējs Ainārs Bogdanovičs.

I. Gabrāns un R. Dainis posmā ieņēma pirmās divas vietas junioru konkurencē. Folkreisa Vasaras kausa kopvērtējumā viņi ieņem attiecīgi ceturto un piekto vietu.

Folkreiss ir viens no tautas autosporta veidiem, tā pieejamību nodrošina nosacījums, ka jebkurš skatītājs sacensību dienā var iegādāties jebkuru sacīkstēs startējošo automašīnu par fiksēto samaksu 950 eiro, bet mašīnas īpašnieks no darījuma nedrīkst atteikties. Pēc Bauskas posma tā arī notika – tika nopirktas divas mašīnas, tostarp A. Bogena spēkrats.

"Mūsas" trasē notika arī "Beta bagiju" sacensības bērniem, kurās kārtējo uzvaru izcīnīja sezonas līderis liepājnieks Daniels Špaks, bet otro vietu ieņēma Everts Henilāns no Garkalnes.