23.07.2012 09:20

FK "Auda" cienīgi zaudē Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" cienīgi zaudē Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā FK "Auda"

Ķekavas kluba futbolisti ar 0:2 (0:0) piekāpjas vienai no virslīgas turnīra līdergrupas komandām Jūrmalas "Spartaks" un izstājas no turnīra.

 

 

Spēle Ķekavā iesākās ļoti spraigi, un jau pirmajās minūtēs komandas apmainījās ar uzbrukumiem. Mājinieki centās pēc iespējas ilgāk kontrolēt bumbu un neļāva izvērsties "Spartaka" tehniskajiem dienvidamerikāņu leģionāriem. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās bez vārtu guvumiem, pateicoties vārtsargu Miezīša un Pavlova meistarībai.

Otrais puslaiks iesākās ar vētrainiem "Spartaka" uzbrukumiem, informēja Ķekavas klubā. Viesi izveidoja īstu karuseli pretinieku vārtu priekšā, un 56. minūtē precīzs ar sitienu no labās malas bija Duvans Kastaneda – 0:1. "Spartaka" futbolisti pēc vārtu guvuma turpināja spiedienu, un deviņas minūtes vēlāk lielisks sitiens no kreisās malas padevās Romanam Mickēvičam – 0:2.

Pēc otriem zaudētajiem vārtiem "Auda" it kā ieguva otro elpu un sāka atkal vairāk kontrolēt bumbu. Pēdējās piecpadsmit minūtēs jau jūrmalnieku vārtsargs Pavlovs divreiz glāba viesus no vārtu zaudējuma un palīdzēja "Spartakam" nosargāt uzvaru.