20.07.2012 09:36

"LDE/Miesnieki" atstāj "sausā" Baldones regbistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"LDE/Miesnieki" atstāj "sausā" Baldones regbistus Zigismunds Zālmanis, Nikon

Ķekavas klubs kļuvis par Latvijas regbija čempionāta turnīra tabulas līderi.

 

 

Kārtējā Latvijas čempionāta spēlē regbijā-15 "LDE/Miesnieki" vienība pārliecinoši pieveica regbija klubu "Baldone" – 53:0 (24:0). "Miesniekiem" tā bija piektā uzvara piecās spēlēs, pēc kuras komanda apsteidza līdzšinējos līderus "LMT/Eži" komandu un izvirzījās turnīra tabulas pirmajā ailītē.

"Pirmajā puslaikā izvirzījāmies vadībā pēc sāncenšu kļūdām. Savukārt mača otrajā daļā nekas būtiski nemainījās – mums bija izteikts pārsvars. Bijām labāki cīņās un autos, bet sadarbība vēl ir jāslīpē," atzina "LDE/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris. "Regbiju-7 tagad kādu laiku nespēlēsim, treniņos vairāk jākoncentrējas uz klasisko regbiju. Ar spēli visumā esmu apmierināts, kaut arī vēl ir daudz darāmā."

Savukārt baldoniešiem šī bija trešā neveiksme četros mačos, un vienība saglabājusi piekto vietu turnīra tabulā.

Regbija kluba "Baldone" galvenais treneris Kārlis Dilbo atzinās, ka pret "miesniekiem" komandai klājies smagi. "Mēs tagad veidojam jaunu kolektīvu, un mums ir daudz jāmācās no šādiem pretiniekiem. Bet mēs esam gatavi to darīt. Jāiespēlē daudz jaunu spēlētāju, tomēr situācija ir ar perspektīvu."