19.07.2012 09:51

Gorkšam hettriks, ”Auda” pieveic rēzekniešus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pārliecinošu uzvaru 5:2 pār kaimiņiem turnīra tabulā Ķekavas futbola klubs nodrošina tikai spēlēs pēdējās 15 minūtēs.

 

Spēlē pret Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) komandu "Audas" futbolisti ātri izvirzījās vadībā, kad precīzs pēc Tartladzes piespēles bija Rihards Gorkšs. Drīz pēc tam precīzi ar galvu sita aizsargs Tornike Chaduneli, bet līdz pārtraukumam rēzeknieši ar tālu sitienu vienus vārtus atguva.

Otrajā puslaikā Rēzeknes komanda spēja panākt izlīdzinājumu, tomēr cīņas izskaņā ķekaviešiem izdevās realizēt ievērojamo teritoriālo pārsvaru, informēja klubā. Vispirms "Audai" vadību atguva Emīls Muižnieks, bet pēc tam, pielabojot vārtsarga atsistās bumbas, vēl divus vārtus guva Rihards Gorkšs – 5:2.

Pēc šī panākuma – trešā līdzšinējās desmit spēlēs – FK "Auda" turnīra tabulā apsteigusi Rēzeknes BJSS komandu un pakāpusies uz devīto vietu (11 punktu). Septītajā vietā ir futbola skolas "Metta"-2/Salaspils vienība, kurai ir viens punkts vairāk.

Nākamā spēlē "Audas" futbolistiem paredzēta svētdien plkst.19, kad viņi Latvijas kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē savā laukumā uzņems virslīgas klubu Jūrmalas "Spartaks".