15.07.2012 16:53

Divreiz 2:1 – uzvara un zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Divreiz 2:1 – uzvara un zaudējums FS "Metta"

Latvijas futbola pirmās līgas kārtējās spēlēs futbola klubs "Auda" un futbola skolas (FS) "Metta"/Salaspils-2 komanda izcīna uzvaru un piedzīvo zaudējumu ar vienādu rezultātu.

Salaspilieši savā laukumā cīņā ar Rēzeknes Bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu pirmajā puslaikā nonāca zaudētājos, taču pēc pārtraukuma, pateicoties Artūra Švalbes (64.min.) un Ervīna Grankina (90.min.) precīzajiem raidījumiem, spēja panākt sev labvēlīgu rezultātu – 2:1.

0:1 pēc pirmā puslaika bija arī FK "Auda" izbraukuma spēlē pret Rīgas Futbola skolu, taču ķekaviešiem vismaz pie punkta tikt neizdevās. Uz Rūdolfa Ratfeldera precīzo raidījumu 84. minūtē rīdzinieki jau kompensācijas laikā atbildēja ar otro vārtu guvumu – 1:2.

Turnīra tabulā 14 komandu konkurencē FS "Metta"/Salaspils-2 futbolisti ar 12 punktiem 10 spēlēs pakāpušies uz septīto vietu, bet FK "Auda" ieņem desmito pozīciju – astoņi punkti deviņos mačos. Līderi ir kluba "Liepājas metalurgs" dublieru vienība – 22 punkti astoņās spēlēs.

Futbola skolas "Metta" otrā komanda nākamo cīņu aizvadīs tikai 30. jūlijā. Savukārt "Audas" futbolistiem līdz tam paredzētas trīs spēles – 18. un 28. jūlijā Latvijas pirmajā līgā, kā arī 22. jūlijā, kad Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā viņi Ķekavā uzņems virslīgas klubu Jūrmalas "Spartaks".