27.01.2017 12:41

Tautas bumbas sacensībās Salaspilī uzvar Ķekavas novada skolu komandas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Tautas bumbas sacensībās Salaspilī uzvar Ķekavas novada skolu komandas Salaspils sporta nams

Ceturtdien Salaspils sporta namā notika starpnovadu skolu sporta sacensības tautas bumbā, kurās piedalījās deviņas zēnu un septiņas meiteņu komandas – pavisam 142 dalībnieki – no Ķekavas, Salaspils, Olaines un Ikšķiles novadu skolām.

Meiteņu turnīra pusfinālā Salaspils 2. vidusskolas audzēknes ar 8:4 pārspēja Olaines 2. vidusskolu, bet Ķekavas vidusskolas komanda ar 11:1 apspēlēja Olaines 1. vidusskolu. Finālā ķekavietes izrādījās pārākas par mājiniecēm un vinnēja 10:4. Uzvarētāju sastāvā spēlēja Laila Saulīte, Elīna Šonmane, Linda Liepa, Paula Vjatkina, Karlīna Kreica, Kate Kondratjeva, Elza Endzele, Elīna Saulīte un Anete Zilberte, liecina Salaspils sporta skolas informācija.

Spēlē par trešo vietu abu Olaines vidusskolu savstarpējā cīņā pārākas izrādījās 1. vidusskolas skolnieces – 8:5. Tālākajās vietās ierindojās Salaspils 1. vidusskolas, Ikšķiles vidusskolas un Pļavniekkalna sākumskolas meitenes.

Toties zēnu komandu konkurencē Pļavniekkalna sākumskolas komanda izcīnīja pirmo vietu. Pusfinālā sīvā cīņā viņi ar 5:4 pārspēja Salaspils 1. vidusskolu, bet finālā ar 3:2 Olaines 2. vidusskolu. Uzvarētāju komandu pārstāvēja Andris Mauriņš, Kristaps Romanovs, Andris Jansons, Kristers Bērziņš, Toms Markuss Čerņa, Reinis Melngailis, Markuss Prodnieks, Ansis Vītiņš un Jēkabs Vītiņš.

Pusfināla neveiksminieku spēlē par trešo vietu Ķekavas vidusskolas puiši ar 9:6 uzvarēja Salaspils 1. vidusskolu, bet tālākās vietas sadalīja Olaines 1. vidusskola, Baložu vidusskola, Ikšķiles vidusskola, Daugmales pamatskola un Salaspils 2. vidusskola.