13.07.2012 10:24

Baldones regbistus "sadur eži"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

""LMT/Eži" ir pārāk laba komanda, lai mēs varētu cerēt uz kaut ko vairāk," pēc cīņas atzīst regbija kluba "Baldone" galvenais treneris.

 

Latvijas regbija-15 čempionāta līderi "LMT/Eži" savu pārākumu nodemonstrēja līdz ar pirmajām minūtēm, ātri panāca 17:0 pārsvaru un pirmo puslaiku pabeidza 29:3 savā labā. Otrajā puslaikā baldonieši nespēja apturēt vēl divus rīdzinieku uzbrukumus, kas beidzās ar piezemējumiem, un beigās zaudējums – 8:43.


Visus astoņus punktus RK "Baldone" labā guva Kristaps Jakušs, informēja Latvijas Regbija federācijā (LRF). Pirmajā puslaikā viņš izpildīja precīzu soda sitienu, bet pēc pārtraukuma veica piezemējumu.

Baldones komandai šis bija otrais zaudējums līdzšinējās trijās Latvijas čempionāta spēlēs, un turnīra tabulā viņi ieņem piekto vietu. Savukārt "eži" līdz ar ceturto uzvaru pēc kārtas nostiprinājušies tabulas galvgalī.

"Tā bija laba spēlē, kurā mēs lieliski varējām pārbaudīt savas spējas, īpaši aizsardzībā. Centāmies, cik vien varējām, tomēr "Eži" ir pārāk laba komanda," izteicās RK "Baldone" galvenais treneris Kārlis Dilbo. Pēc viņa vārdiem, komanda vairāk spēlējusi regbija-7, nevis klasiskā regbija stilā: "Pirmajā puslaikā nekādi neizdevās pārslēgties, bet otrajā tikai epizodiski. "

Nākamā Latvijas regbija čempionāta spēle paredzēta piektdien plkst. 19.30 Latvijas Universitātes stadionā, kur "Garkalne/Livonia" komanda tiksies ar Valmieras "Fēniksu" (tiešraide portālā "Sportacentrs.com" vai LRF vietnē rugby.lv).