13.07.2012 09:24

Bartuševics saglabā līderpozīcijas ”Aerobike.lv ITT kausa” kopvērtējumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bartuševics saglabā līderpozīcijas ”Aerobike.lv ITT kausa” kopvērtējumā aerobike.lv

Mārupes riteņbraucējam otrā vieta ceturtā posma sacensībās individuālajā braucienā Lielupē.

 

"Aerobike.lv ITT kausa" ceturtajā posmā dalībnieki sacentās 20 kilometru distancē ar atsevišķu startu. Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja jelgavnieks Kaspars Launerts, kurš braucienu veica ar vidējo ātrumu 44,4 km stundā un finišēja pēc 26 minūtēm un 58 sekundēm.

Mārupietis Rihards Bartuševičs, kurš maijā Lielupē uzvarēja pirmā posma sacensībās, viņam zaudēja 18 sekundes un uzrādīja otro labāko rezultātu. Trešais bija Rīgas riteņbraukšanas skolas komandas pārstāvis Uldis Reiters, kurš nesen notikušajā Latvijas Olimpiādē arī brauca Mārupes novada komandas sastāvā.

"Aerobike.lv ITT kausa" kopvērtējumā pēc četriem posmiem pirmo vietu saglabā R. Bartuševics, kurš nopelnījis 161 punktu. Viņa tuvākais sekotājs "Alpha Baltic" komandas braucējs Vitālijs Korņilovs, kurš bija ātrākais otrajā posmā, šoreiz ieņēma piekto vietu un no līdera atpaliek par 43 punktiem (par uzvaru pienākas 50 punktu).

Sacensību seriāla atlikušie divi posmi paredzēti 1. augustā Salaspilī un 22. augustā Babītē.

"Aerobike.lv ITT" kausa izcīņa riteņbraukšanā ir sacensības individuālajā braucienā uz laiku (ITT) šosejā. Distances ir paredzētas ne tikai pieredzējušiem sportistiem, bet arī jebkuram riteņbraukšanas entuziastam. Sacensībās atļauts piedalīties ar visu veidu velosipēdiem, bet ieteicams startēt ar šosejas velosipēdiem.