12.07.2012 15:30

Pierīgas futbola klubiem iespaidīgas uzvaras

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ādaži" komanda FK "Ādaži" komanda www.fkhusky.lv

Latvijas otrās līgas reģionu turnīros ķekavieši vienā spēlē gūst četrus, olainieši – pat piecus vārtus.

 

 

Zemgales reģionā pēc ne visai veiksmīga sezonas sākuma lielisku sniegumu pēdējās divās spēlēs demonstrē futbola kluba "Olaine" spēlētāji. Vispirms viņi ar 5:1 pieveica Jūrmalas "Spartaks/JPFS" komandu, bet pēc tam ar 5:2 klubu "Tukuma brāļi". Ar izcīnītiem 11 punktiem sešās spēlēs olainieši turnīra tabulā pakāpušies uz trešo vietu.

Līderu godu saglabā Ķekavas futbola kluba "Auda" otrā komanda, kas, pateicoties gruzīnu leģionāru trim gūtajiem vārtiem, pēdējā spēlē pret jaunatnes futbola centru "Dobele" (4:1) svinēja piekto uzvaru pēc kārtas (15 punktu).

Rīgas reģiona turnīrā pie kārtējā panākuma tikuši Salaspils futbola centra (FC) spēlētāji, kuri ar 2:0 pārspēja "Dinamo Rīga" futbolistus. Turnīra rezultatīvākais spēlētājs Iļja Ščaņicins otrajā puslaikā guva savus septītos vārtus sezonā.

Salaspilieši ar 17 punktiem astoņos mačos ieņem otro vietu – punkts vairāk ir "Lerona/Rita" vienībai, bet futbola klubs "Ķekava" saglabā pēdējo desmito vietu (3 p.).

Vidzemes zonas turnīra tabulā pirmās divas vietas ieņem futbola klubs "Ādaži" un FK "Super Nova"/Sigulda komanda, kas sestdien tiksies savā starpā (ādažniekiem ir par četriem punktiem vairāk).

Pēdējās cīņās FK "Ādaži" cīnījās neizšķirti 1:1 ar turnīra tabulas lejasgalā esošo futbola klubu "Upesciems", bet siguldieši ar 3:0 pieveica citu līdergrupas komandu "Staiceles bebrus".