09.07.2012 12:58

"Bieriņu" motobraucējiem trīs uzvaras Stelpes trasē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas motokrosa čempionāta ceturtajā posmā Mārupes automoto kluba pārstāvji uzvar gan iesācēju, gan senioru klasēs.

 

 

Uz Stelpi Vecumnieku novadā bija ieradušies braucēji vairāk nekā 20 motociklu klasēs, viņu vidū arī viesi no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas. Diezgan kuplā skaitā bija pārstāvētas arī Mārupes un Ādažu komandas.

MX50 klasē pirmo vietu izcīnīja "Bieriņu" kluba braucējs Martins Varmalis. Pirmajā braucienā viņš uzvarēja, bet otrajā finišēja otrais. Čempionāta kopvērtējumā Martins pakāpies uz trešo pozīciju.

Uzvaras izcīnīja arī Raivis Sootee iesācēju klasē kvadricikliem un Atis Alžāns veterānu klasē, kurā trešais bija vēl viens mārupietis Juris Ozoliņš un ceturtais – Artūrs Skuja no "MX Ādaži" komandas.

MX2 un MX125 jauniešu apvienotajā klasē attiecīgi otro un piekto vietu ieņēma "MX Ādaži" pārstāvji Jānis Kārkliņš (braucienos 3. un 2. vieta) un Leons Kozlovskis (6., 5.). MX2 klases kopvērtējumā viņi abi saglabāja pirmās divas vietas – Kārkliņam 177 punkti, Kozlovskim 139.

Prestižākajā MX1 klasē uzvarēja Augusts Justs, bet otro vietu ieņēma kopvērtējuma līderis Dāvis Līvs. Pēdējā – 11. vietā palika Linards Kaņeps no sporta kluba "Vangaži".

No citiem Pierīgas motokrosa braucēju rezultātiem var pieminēt Raita Mežaraupa sesto vietu iesācēju grupā, Jāņa Saldava sesto vietu kvadriciklu iesācēju grupā un Arņa Pūles septīto pozīciju kvadriciklu "Hobby" grupā (visi trīs pārstāv "MX Ādaži" komandu).