06.07.2012 09:35

Salaspils futbolistiem zaudējums Olimpiādes atklāšanas spēlē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Apakšgrupas pirmajā cīņā Salaspils novada komanda ar 1:2 piekāpusies turnīra saimniekiem Liepājas pilsētas futbolistiem.

Grupu turnīrā salaspiliešu pretinieki piektdien būs Daugavpils pilsētas komanda, bet sestdien – Ventspils. Šo vienību savstarpējā mačā uzvarētāji netika noskaidroti – 0:0.

Komandas, kas grupās izcīnīs pirmo vietu, iekļūst finālā. Otrās vietas ieguvušās komandas savā starpā aizvadīs spēli par 3.vietu kopvērtējumā, trešo vietu ieguvēji sacentīsies par 5.vietu, bet ceturto vietu ieguvušās komandas sadalīs 7.-8.vietu pēc labākiem rādītājiem grupu turnīrā.

Jāatgādina, ka Salaspils novads Latvijas Olimpiādes turnīrā ir vienīgā novadu komanda – pārējās septiņas pārstāv valsts pilsētas. Otrās grupas pirmās kārtas spēlēs Rīga pieveica Rēzekni 5:1, bet Jelgava – Valmieru 4:2.

Piektdien Liepājā, Ventspilī, Aizputē, Jūrmalā un Usmā sāksies Latvijas Olimpiādes sacensības 15 sporta veidos, bet plkst.21 notiks svinīgā atklāšanas ceremonija, ko translēs arī televīzijas kanāls LTV1.

Kopumā Latvijas 3. Olimpiādei pieteikušies vairāk nekā 4100 dalībnieku no 85 pašvaldību komandām. Sacensību laikā tiks izcīnīti 228 medaļu komplekti.