05.07.2012 12:03

FK ”Auda” jaunie futbolisti krāj pieredzi Zviedrijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK ”Auda” jaunie futbolisti krāj pieredzi Zviedrijā FK "Auda"

Ķekavas kluba jauniešu komandas piedalījušās "Pitea Summer Games" turnīrā Zviedrijā, kurā startēja vairāk nekā 750 vienības no 15 valstīm.

 

Kluba U-13 vecuma grupas komanda apakšgrupas turnīrā trijās spēlēs guva divas uzvaras un ieņēma pirmo vietu grupā, taču sešpadsmitdaļfinālā ar 0:4 zaudēja "Gimonas UIF" vienībai no Zviedrijas. Kā stāsta aculiecinieki, 12 minūtes pirms spēles beigām rezultāts vēl bijis 0:0, bet tad pretinieki guva vārtus no aizmugures stāvokļa. Pēc ilgām diskusijām tiesneši nolēma vārtus ieskaitīt, un jau pagurusī Latvijas komanda salūzusi pavisam.

"Audas" U-12 komanda apakšgrupā trijos mačos guva 13 vārtus un ieņēma otro vietu (divas uzvaras un zaudējums), izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā pieveica mājiniekus 3:0, bet otrajā ar 1:6 piekāpās "Tong An Primary's" futbolistiem no Taivānas.

U-11 puiši grupu turnīrā pārliecinoši uzvarēja visās četrās spēlēs, taču sešpadsmitdaļfināla barjeru neizdevās pārvarēt arī viņiem – 0:2 pret Somijas komandu "HauPa Keltainen", kas vēlāk izcīnīja bronzas medaļas.

Līdzīgi klājās arī pašiem jaunākajiem. "Audas" U-10 komandai trīs uzvaras trijās spēlēs apakšgrupā, taču zaudējums izslēgšanas turnīra pirmajā mačā pret "JK Tammeka" no Igaunijas 2:4. Savukārt U-9 vecuma puiši pēc trim panākumiem grupu turnīrā ar 1:3 piekāpās zviedru puikām no komandas "Gammelstads
IF".