01.07.2012 11:46

Pierīgas regbija klubi dominē Latvijas regbija-7 čempionāta otrajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas regbija klubi dominē Latvijas regbija-7 čempionāta otrajā posmā Zigismunds Zālmanis, Nikon

"LDE/Miesnieki" komanda uzvar otrajā posmā pēc kārtas, palielinot pārsvaru pār konkurentiem kopvērtējumā.

Sacensībās Upesciema stadionā piedalījās 12 komandas, kas pirmajā posmā bija sadalītas četrās grupās un aizvadīja viena apļa turnīrus. "Miesnieki" ar 33:0 pieveica Valmieras "Fēniksu" un ar 35:0 "Eži/LMT" vienību. Pārējās grupās pirmās vietas izcīnīja laukuma saimnieki Garkalnes "Kurši/Livonia" un "Autowelt/Livonia" regbisti, kā arī "Baldone/LSPA".

Pusfinālā "LDE/Miesnieki" pārspēja "Kurši/Livonia" komandu 25:5, bet baldonieši bija pārāki par "Autowelt/Livonia" 12:5. Arī finālā ķekavieši pretiniekiem ļāva nopelnīt tikai piecus punktus – 24:5 pār "Baldone/LSPA" un pirmā vieta otrajā Latvijas čempionāta posmā pēc kārtas.

Savukārt spēlē par trešo vietu divu regbija kluba "Livonia" komandu savstarpējā cīņā "Autowelt" bija pārāki par "kuršiem" 27:14. Piekto vietu ieņēma "Ķekava/Miesnieki" vienība, nopelnot gandarījuma balvu šķīvi.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Kristaps Bērziņš ("Autowelt/Livonia", 70 punkti), bet sacensību labākā spēlētāja lauri tika Jānim Priedem ("LDE/Miesnieki").