22.06.2012 12:08

Salaspils futbola komandas zaudē divās frontēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Salaspils FC" futbolisti "Salaspils FC" futbolisti fta.lv

Neveiksmi piedzīvo gan futbola skolas (FS) "Metta"/Salaspils vienība Latvijas pirmajā līgā, gan "Salaspils futbola centrs" otrajā līgā.

 

FS "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda viesos tikās ar vieniem no Latvijas pirmās līgas turnīra tabulas līderiem Ilūkstes novada sporta skolu (NSS). Kaut arī pirmajā puslaikā vairāk uzbruka viesi, Ilūkstes futbolisti precīzi spēlēja aizsardzībā un pēc stūra sitiena un 11 metru soda sitiena izpildes panāca 2:0 savā labā.

Drīz pēc pārtraukuma uzmainītais Mārtiņš Ozols vienus vārtus atguva, informēja klubā. Salaspils komanda palielināja spiedienu uz mājinieku vārtiem, taču uzbrukumus ar precīzu sitienu noslēgt nekādi neizdevās. Savukārt Ilūkstes NSS spēlētāji savas izdevības izmantoja – bijušais Latvijas izlases spēlētājs Vladimirs Žavoronkovs iesita trešos vārtus, bet pamatlaika beigās laukuma saimnieki raidīja bumbu vārtos arī ceturto reizi – 1:4.

Šosezon FS "Metta"/Salaspils futbolisti aizvadītajās deviņās spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras un ar deviņiem punktiem turnīra tabulā ieņem devīto vietu. Punkts un pozīcija mazāk ir Ķekavas futbola klubam "Auda".

Pirmās līgas klubs būs bāzes vienība Salaspils novada komandai, kas pēc divām nedēļām piedalīsies Latvijas 3. Olimpiādes finālturnīrā. Tās sastāvā varētu būt arī kāds futbolists no Latvijas otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā, jeb vienkārši Rīgas čempionātā spēlējošās "Salaspils futbola centra" vienības.

Ceturtdien salaspilieši piedzīvoja pirmo zaudējumu šosezon – 2:3 izbraukumā pret "Rīnuži-Strong" futbolistiem.

Visi vārti tika gūti otrajā puslaikā. Laukuma saimnieki divreiz izvirzījās vadībā, taču Ruslans Ahmetovs 65. minūtē un Roberts Mežeckis 85. minūtē spēja panākt izlīdzinājumu. Diemžēl jau divas minūtes vēlāk "Rīnuži-Strong" komanda guva uzvaras vārtus.

Ar 11 punktiem pēc aizvadītām sešām spēlēm "Salaspils FC" turnīra tabulā dala 2.-4.vietu. Līderiem "Lerona/Rita" ir tikai viens punkts vairāk. Turnīra tabulas lejasgalā ar trim punktiem atrodas futbola klubs "Ķekava".