18.06.2012 14:04

Regbija turnīrā Siguldā dominē lietuvieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Kaimiņvalsts regbija-7 komandas Baltijas līgas pirmajā posmā izcīna pirmās trīs vietas, veiksmīgākie no Latvijas – baldonieši.

 

Pirmajā posmā deviņas komandas aizvadīja turnīrus trijās apakšgrupās, pēc tam pirmo vietu ieguvēji sadalīja vietas no pirmās līdz trešajai, otro – no ceturtās līdz sestajai un trešo – no septītās līdz devītajai.

Visi četri Latvijas klubi apakšgrupās piedzīvoja vismaz pa vienam zaudējumam un par godalgotajām vietām pacīnīties nespēja. Miniturnīrā par ceturto vietu veiksmīgākais izrādījās regbija klubs "Baldone", kas pārspēja "Garkalne/Livonia" vienību 28:26, bet sestajā vietā ierindojās apvienotā Siguldas un Bauskas komanda, kas iepriekš grupā bija nedaudz negaidīti uzvarējusi "LDE/Miesnieki" regbistus (21:14). Ķekaviešiem kopvērtējumā nācās samierināties ar astoto vietu.

Pirmās trīs vietas izcīnīja zem nosaukuma "Klevas" startējošā Lietuvas izlase regbijā-7, otrie bija Šauļu "Vairas" un trešie – Šauļu "Baltrex".

Baltijas līgas otrais posms paredzēts augusta beigās Lietuvā, bet jau 30. jūnijā notiks Latvijas čempionāta otrais posms regbijā-7.