18.06.2012 09:59

Otrās līgas futbola klubiem sekmīga nedēļas nogale

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Otrās līgas futbola klubiem sekmīga nedēļas nogale FK "Ādaži"

Pierīgas komandām kārtējās spēlēs divas uzvaras, neizšķirts un zaudējums.

 

Latvijas futbola otrās līgas Vidzemes reģiona turnīra tabulā pirmās divas saglabā futbola klubi "Ādaži" un "Super Nova"/Sigulda.

Ādažnieki viesos ar 3:0 (1:0) pieveica futbola klubu "Priekuļi". Pirmā puslaika beigās rezultātu atklāja Rūdolfs Veisbergs, bet pēc pārtraukuma bumbu vārtos raidīja Normunds Lasis un Edgars Ozols. Savukārt Siguldas komanda, otrajā puslaikā atspēlējot vienu vārtu deficītu, ar 3:1 (0:1) uzvarēja "FC Aizkraukle" futbolistus.

Pēc aizvadītām sešām spēlēm FK "Ādaži" ir 16 punkti, bet "Super Nova"/Sigulda – 15 punkti. Trīs zaudējumi trijās spēlēs ir futbola klubam "Upesciems".

Ne tik sekmīgi kārtējās cīņas aizvadīja Rīgas čempionātā spēlējošās komandas.

Salaspils futbola centra (FC) komanda nospēlēja neizšķirti 3:3 ar klubu "Lerona/Rita", kaut pēc pirmā puslaika zaudēja ar 1:3. Vārtus salaspiliešu labā guva Andrejs Agafonovs, Oļegs Semjonovs un Roberts Mežeckis.

FK "Ķekava" ar 1:2 piekāpās Rīgas Tehniskās universitātes futbola centra (FC) komandai. 62. minūtē ķekaviešus vadībā izvirzīja Guntis Rupeiks-Roķis, taču jau trīs minūtes vēlāk studenti panāca izlīdzinājumu, bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē guva uzvaras vārtus.

Turnīra tabulas galvgalī Salaspils FC, RTU FC un "Lerona/Rita" futbolistiem ir pa 11 punktiem piecās spēlēs, bet FK "Ķekava" kontā ir trīs punkti piecos mačos.