12.06.2012 10:09

"Ķekava" pārspēj "Dinamo Rīga" komandu (papildināts)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" FK "Ķekava" fta.lv

Ķekavieši pārtrauc triju zaudējumu sēriju un izcīna pirmo uzvaru sezonā.

Rīgas atklātā futbola čempionāta kārtējā spēlē futbola klubs "Ķekava" viesojās pie "Dinamo Rīga" futbolistiem. Laukuma saimnieki cīņas gaitā divreiz izvirzījās vadībā, taču pēc Sanda Locāna un Jāņa Kriuliņa precīzajiem raidījumiem viesi abas reizes spēja atspēlēties. Uzvaras vārtus astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām FK "Ķekava" labā guva Guntis Rupeiks-Roķis – 3:2.

Abiem svētdienas pretiniekiem, kā arī vēl vienai komandai ar skanīgu nosaukumu – "DSVK Traktors" – ir pa trim punktiem, un desmit komandu konkurencē tās dala 7.–9.vietu.

Latvijas futbola otrās līgas Vidzemes reģiona turnīrā četru uzvaru sērija pārtrūkusi futbola klubiem "Super Nova"/Sigulda un "Ādaži". Siguldieši ar 2:3 savā laukumā piekāpās FK "Smiltene"/BJSS futbolistiem, bet ādažnieki nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Staiceles Bebriem".

Par turnīra līderiem kļuvuši smiltenieši, kuriem ir 15 punkti sešās spēlēs. Viņiem seko FK "Ādaži" (13 p., 5 sp.) un "Super Nova"/Sigulda (12 p., 5 sp.). Zaudējumi visos trijos līdzšinējos mačos ir futbola klubam "Upesciems".

Kārtējās spēles aizvadītas arī Latvijas otrās līgas Zemgales reģiona turnīrā. Trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Ķekavas kluba "Auda" otrā komanda ar 3:1 pār jaunatnes futbola centru "Dobele". Divus vārtus uzvarētāju labā guva gruzīnu leģionārs Koba Tartladze, vienreiz dobelnieki bumbu trāpīja savos vārtos. "Auda" otrajā puslaikā atspēlēja vienu vārtu deficītu.

Savukārt futbola klubs "Olaine" sezonas pirmajā spēlē nospēlēja neizšķirti 2:2 ar jaunatnes futbola centra "Jelgava"/"Juniors" komandu.

(papildināts ar 6. un 7. rindkopu)