11.06.2012 11:38

Vārnam un Marmoram otrā uzvara Maskavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Mārupes novada z/s "Lielceri" komandu pārstāvošais Andis Vārna ar zirgu Marmors izcīnījis divas uzvaras divu dienu laikā starptautiskās sacensībās šķēršļu pārvarēšanā Maskavā.

 

Dienu pēc uzvaras trīs zvaigžņu sacensību "Vivat, Rossija" pirmajā maršrutā ar šķēršļu augstumu 145 centimetri Vārna ar Marmoru pārliecinoši triumfēja arī maršrutā ar 150 cm augstiem šķēršļiem.

Distanci viņi veica 62,45 sekundēs bez kļūdām un otrās vietas ieguvējus apsteidza par gandrīz divām sekundēm. Kopā šajā maršrutā startēja 54 dalībnieki, no tiem maršrutu bez soda punktiem veica astoņi sportiskie pāri. Vārna ar otru zirgu Triggy Puh ieguva piecus soda punktus un ierindojās 21. vietā.

Svētdien sacensību galvenajā "Grand Prix" maršrutā ar šķēršļu augstumu 160 centimetri Andis Vārna ar Marmoru nogāza divus šķēršļus un 33 dalībnieku konkurencē ierindojās desmitajā vietā.

Sacensības "Vivat, Rossija!" ir viens no prestižākajiem jāšanas sporta turnīriem, kas Krievijā tiek rīkots vasaras sezonā. Tajās startēja vadošie sportisti no septiņām valstīm – kopā 176 sportiskie pāri.