09.06.2012 14:25

Noskaidroti regbija Latvijas kausa izcīņas pusfināla pāri

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Noskaidroti regbija Latvijas kausa izcīņas pusfināla pāri Zigismunds Zālmanis, Nikon

Ķekavas kluba "Miesnieki" komandas jūlija beigās sacentīsies ar klubiem "Kalve" un "Eži/EK sistēmas".

 

 

Latvijas kausa izcīņas priekšsacīkšu pēdējā spēle A grupā "Kalve" ar 31:20 (14:10) uzvarēja "LDE/Miesniekus", nodrošinot pirmo vietu grupā.

Valters Raņķis atklāja rezultātu ar piezemējumu, bet Kristaps Jakušs ar precīzu realizācijas sitienu palielināja to līdz 7:0 "miesnieku" labā. Taču "Kalve" itin drīz atspēlējās un panāca izlīdzinājumu. Jakušs ar soda sitienu vēlreiz izvirzīja vadībā ķekaviešus, tomēr pirmais puslaiks noslēdzās ar 14:10 Latvijas čempionu "Kalves" regbistu labā.

Spēles otrā daļa atkal sākās ar "miesnieku" ofensīvu. Edgars Cīrulis piezemēja bumbu, bet pēc veiksmīga Jakuša realizācijas sitiena un pēc tam arī soda sitiena rezultāts kļuva 20:14 "LDE/Miesnieku" labā. Turpinājumā punktus guva tikai rīdzinieki.

"Mēs spēlējām labi. Vairāk kontrolējām bumbu, taču pieļāvām arī vairākas kļūdas, kas sāncenšiem ļāva izlīdzināt rezultātu un izvirzīties vadībā," konstatēja "LDE/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris. "Pēc vairākām spēlētāju maiņām pajuka autu izspēle. Spēles gaitu nevarēja neietekmēt arī tas, ka četri mūsu spēlētāji guva traumas."

Latvijas kausa izcīņas pusfinālā "Kalve" mērosies spēkiem ar "Miesnieku" otro komandu "Banku eksperti/Miesnieki" vienību, savukārt "LDE/Miesnieki" tiksies "Eži/EK sistēmas".