08.06.2012 16:26

Mārupes tenisistiem Latvijas jaunatnes čempionāta medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes tenisistiem Latvijas jaunatnes čempionāta medaļas arhīvs

Vienspēļu turnīros līdz 14 un 18 gadus vecajiem spēlētājiem Mārupes tenisa skolas (MTS) audzēkņi ieguvuši vienu sudraba un divas bronzas godalgas. Vēl divas bronzas medaļas dubultspēlēs.

Par Latvijas vicečempionu vecuma grupā līdz 14 gadiem kļuva Gustavs Lukstiņš. Ar pirmo numuru izliktais Lukstiņš guva pārliecinošas uzvaras pār daugavpilieti Vladislavu Dorožko (6:0, 6:1), kā arī rīdziniekiem Daņilu Batmanovu (6:3, 6:1) un Danielu Petrovu-Dukātu (6:2, 6:2), taču finālā piekāpās kluba "Fortūna&sports" pārstāvim Danielam Soiferam – 5:7, 1:6.

Pusfinālā Soifers bija pārspējis vēl vienu Mārupes skolas tenisistu Robertu Grīnvaldu (6:3, 6:4), kurš pēc tam cīņā par bronzas medaļu pārspēja Petrovu-Dukātu 6:2, 3:6, 6:2 un finišēja trešajā vietā.

Mārupieši Kristaps Stenders un Rūdolfs Mednis U-14 turnīrā piedzīvoja zaudējumus jau pirmajās divās spēlēs.

Vecuma grupā līdz 18 gadiem trešo vietu izcīnīja Mārupes tenisa skolas audzēknis Reinis Bucēns. Pirmajā kārtā viņš bija brīvs, otrajā pieveica rīdzinieku Kirilu Kuzņecovu 6:1, 6:4, pusfinālā piekāpās Kristeram Lapiņam no Latvijas specializētās neatkarīgās tenisa akadēmijas 6:3, 5:7, 3:6, bet mačā par trešo vietu apspēlēja liepājnieku Ralfu Lagzdu 6:2, 6:4.

Vienspēļu turnīrā jaunietēm (U-18) mārupiete Anna Ozerova četrās spēlēs izcīnīja divas uzvaras un ierindojās sestajā vietā, bet Justīne Ignatavičute no Ādažu tenisa centra zaudēja abos mačos. Toties dubultspēļu turnīros Ozerova izcīnīja divas bronzas godalgas. Kopā ar Viktoriju Demčenko no Lielupes tenisa centra viņa ierindojās trešajā vietā, uzvarot divas no trim cīņām. Trešā vieta viņai arī jaukto dubultspēļu turnīrā pārī ar Ņikitu Jesaibegjanu