27.05.2012 11:53

FK “Auda” futbolistiem pirmā uzvara sezonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK “Auda” futbolistiem pirmā uzvara sezonā FK "Auda"

Latvijas pirmās līgas turnīrā Ķekavas komanda viesos ar 3:1 (0:0) uzvarēja klubu "Tukums-2000" un turnīra tabulā pakāpās no pēdējās vietas.

Spēles pirmajā puslaikā labi vārtu gūšanas momenti bija abām komandām, taču tie palika nerealizēti. Otro puslaiku veiksmīgi uzsāka "Tukums-2000" komanda, kura ieguva tiesības izpildīt ļoti bīstamu soda sitienu un pēc centrējuma izvirzījās vadībā.

Toties puslaika vidū iniciatīvu pārņēma "Auda" un arvien biežāk apdraudēja tukumnieku vārtus ar labiem caurgājieniem. Vienā no tiem pēc Aināra Daudziešana piespēles precīzi sita Valdis Jansons - 1:1. Aktīvi spēlē iesaistījās uz maiņu uznākušais Kristaps Zaļais, kurš nopelnīja 11 metru soda sitienu. To gan mājinieku vārtsargs atvairīja, taču precīzs bija atkārtotais sitiens. Bet drīz pēc tam ar precīzu sitienu atzīmējās pats Zaļais – 1:3, un spēles liktenis bija
izšķirts.

Līdzšinējās piecās spēlēs "Audas" futbolisti nopelnījuši četrus punktus – izcīnījuši vienu uzvaru, vienreiz nospēlējuši neizšķirti un piedzīvojuši trīs zaudējumus. Divi punkti vairāk ir FS "Metta"-2/Salaspils futbolistiem.