17.05.2012 17:05

FK ”Auda” galvenā trenera amatā Jeļisejevu nomainījis Idionovs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Aleksandrs Jeļisejevs Aleksandrs Jeļisejevs FK "Auda"

Šķiršanās iemeslus futbola kluba vadība nekomentē, taču tie neesot saistīti ar komandas sniegumu sezonas pirmajās spēlēs.

Ķekavā bāzētā komanda Latvijas futbola pirmās līgas turnīrā aizvadījusi trīs spēles, turklāt tikai pirmajās divās no tām – 2:3 pret "JPFS Spartaks-2" un 0:2 pret "Ilūkstes NSS" – komandu vadīja bijušais Latvijas futbola valstsvienības uzbrucējs Aleksandrs Jeļisejevs. Pēdējā mačā (2:2 pret "Skonto-2") trenera ar vienību kopā vairs nebija. Ar vienu punktu trijās spēlēs "Auda" turnīra tabulā šobrīd ieņem priekšpēdējo 13. vietu.

Futbola kluba vadība pateikusies Aleksandram Jeļisejevam par ieguldīto darbu, sagatavojot spēlētājus sezonai, un novēlējusi veiksmi turpmākajā trenera karjerā.

Ceturtdien par komandas galveno treneri tika apstiprināts bijušais "Audas" kapteinis Jurijs Idionovs. 36 gadus vecais Idionovs vēl pērn valkāja kluba kapteiņa apsēju, bet sezonas beigās pēc trenera Igora Stepanova aiziešanas uz "FC Jūrmala" vadīja komandas treniņprocesu. "Audas" sastāvā viņš spēlēja vēl 2000. gadā.

"Lielākā daļa no mums jau pazīst Juru – vienmēr smaidīgs, aizrautīgs, azartisks, harizmātisks un pārliecināts par sevi. Tādu mēs viņu pazīstam dzīvē un laukumā, tāds viņš būs arī kā treneris! Esam pārliecināti, ka dotajā brīdi esam izdarījuši pareizo izvēli, tas nevar neizdoties," teikt kluba paziņojumā.

Nākamā spēle "Audas" futbolistiem paredzēta sestdien, 19.maijā savā laukumā Ķekavā pret Valmieras futbola klubu, kas arī līdzšinējās trijās spēlēs cietis divus zaudējumus un vienreiz nospēlējis neizšķirti.