17.05.2012 10:40

Garkalnes regbisti neiekļūst Latvijas kausa izcīņas pusfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnes regbisti neiekļūst Latvijas kausa izcīņas pusfinālā Zigismunds Zālmanis, Nikon

"Garkalne/Livonia" komanda grupu turnīrā piedzīvo otro zaudējumu un izstājas no cīņas par trofeju.

 

Latvijas kausa izcīņas pirmajā spēlē regbijā-15 Garkalnes klubs bija piedzīvojis zaudējumu 10:47 pret Ķekavas "LDE/Miesnieki" un, lai pacīnītos par vismaz otro vietu apakšgrupā un iekļūšanu pusfinālā, viņiem bija nepieciešama uzvara spēlē ar "Kalve" komandu.

Kaut arī mačs Anniņmuižas stadionā aizritēja diezgan līdzīgā cīņā, beigās diezgan pārliecinošu uzvaru svinēja Latvijas čempioni "Kalve" regbisti – 28:0 (14:0). Viņi veica četrus piezemējumus, turpretī "Garkalne/Livonia" uzbrukumi līdz punktu gūšanai tā arī nenonāca.

"Par spīti zaudējumam es uzskatu, ka aizvadījām labu spēli," pēc cīņas izteicās "Garkalne/Livonia" kluba prezidents Vigo Valdavs. "Cik kļūdu pieļāvām, tik piezemējumu veica sāncenši. Galu galā spēlējām pret Latvijas čempioniem... Domāju, ka salīdzinājumā ar zaudējumu "LDE/Miesniekiem" mēs šoreiz jau parādījām sakarīgāku sniegumu un sezonas laikā būsim vēl stabilāki."

"LDE/Miesnieki" un "Kalve" regbisti jau pirms savstarpējās spēles garantējuši vietu Latvijas kausa izcīņas pusfinālā, kas paredzēts 25.un 26. jūlijā. Otrajā apakšgrupā cīņas par pirmajām divām vietām turpināsies līdz jūnija sākumam.