14.05.2012 12:47

Ķekavas jaunajiem futbolistiem otrā vieta ”Volvo Truck Latvia Cup” turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
”FS Metta/Ķekava” komanda un turnīra labākais pussargs Jēkabs Lagūns ”FS Metta/Ķekava” komanda un turnīra labākais pussargs Jēkabs Lagūns www.fcsfs.lv

Starptautiskā turnīrā Ozolniekos futbola skolas "Metta/Ķekava" komanda piedzīvo zaudējumus tikai spēlēs ar tā rīkotājiem Šitika futbola skolas pārstāvjiem.

Turnīrā līdz 10 gadus vecajiem futbolistiem (U-10) ķekavieši apakšgrupas spēlēs pārliecinoši pieveica "Liepājas metalurga" otro komandu 16:0 un "Šiauliai" vienību no Lietuvas 5:0, bet piekāpās Šitika futbola skolai 2:3.

Finālturnīrā par 1.-4.vietu "FS Metta/Ķekava" futbolisti ar 4:1 pārspēja "Liepājas metalurga" pirmo komandu, nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Tartu klubu "Santos", taču vēlreiz piekāpās Šitika skolas audzēkņiem un kopvērtējumā ieņēma otro vietu.

Par turnīra labāko pussargu tika atzīts Ķekavas komandas spēlētājs Jēkabs Lagūns.

"Volvo Truck Latvia Cup" ietvaros notika arī turnīrs U-12 vecuma grupā, tajā "FS Metta/Ķekava" ieņēma sesto vietu astoņu komandu konkurencē.

Apakšgrupā ķekavieši nospēlēja 1:1 ar Jura Docenko futbola skolu "Alberts", bet zaudēja Tallinas "Legion" (2:4) un "Šauliai" futbolistiem (0:1). Turnīrā par 5.-8.vietu tika svinēta uzvara 2:0 par Tartu "Santos", gūts revanšs 4:3 pār Šauļu komandu un piedzīvots zaudējums 2:4 pret Tauraģes "Tauras".