02.05.2012 18:23

Ķekaviete sekmē Latvijas U-19 florbola izlases uzvaru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Florbola kluba "Ķekava"/BFF uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa pasaules čempionāta spēlē pret Vāciju (7:2) guva divus vārtus.

Pasaules U-19 čempionāta B divīzijas otrās spēles sākumā Latvijas jaunās florbolistes nonāca zaudētājās 0:1. Taču diezgan ātri viņas panāca izlīdzinājumu, 18.minūtē Bērziņa Latvijas komandu izvirzīja vadībā, bet otrās trešdaļas sākumā arī panāca 3:1. Uz nākamo precīzo vāciešu raidījumu latvietes atbildēja ar četriem – 7:2.

Pa diviem vārtiem uzvarētājām vēl guva Ulrika Skakovska un Ieva Lapinska. Savukārt aizsardzes Natālija Babjuka un Zanda Ozoliņa no kluba "Ķekavas Bulldogs" pie rezultativitātes punktiem netika.

Jau ziņots, ka pasaules čempionāta pirmajā spēlē otrdien Latvijas juniores nospēlēja neizšķirti 4:4 ar vienaudzēm no Kanādas. B divīzijas turnīrā, kas norit pēc viena apļa sistēmas, Latvijas komandas pretinieces vēl būs Austrijas un Dānijas juniores.

Pirmās vietas ieguvējas iegūs tiesības spēlēt 2014.gada pasaules U19 čempionātā A divīzijā, kurā spēlē astoņas spēcīgākās izlases.