26.04.2012 17:27

Salaspilišiem sešas medaļas Latvijas kausa izcīņā armreslingā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kaspars Grāvis (pa labi) Kaspars Grāvis (pa labi) www.armwrestling.lv

Latvijas Armreslinga federācijas rīkotajās Latvijas kausa izcīņas otrā posma sacensībās sešas godalgas ieguva Salaspils sporta skolas roku cīņas nodaļas audzēkņi.

Jauniešu vecuma grupā svara kategorijā līdz 75 kilogramiem salaspilieši aizņēma visu goda pjedestālu – par uzvarētāju kļuva Kaspars Grāvis, otrā vieta Vladislavam Krasovskim, trešā Andrejam Glušenokam.

Pavisam nedaudz Grāvim pietrūka līdz uzvarai arī svara kategorijā līdz 65 kg pieaugušajiem. Kaspars uzrādīja vienādu punktu summu un dalīja pirmo vietu ar "Klondaika" komandas pārstāvi Artūru Lesčinski, tomēr sacensību noteikumi paredzēja, ka vienādu punktu summas gadījumā augstāku vietu iegūst sportists ar zemāko personīgo svaru – Kaspars bija 100g smagāks par savu konkurentu un ieguva otro vietu.

Salaspils sporta skolas roku cīņas nodaļas treneris Raimonds Liepiņš startēja pieaugušo sacensībās svara kategorijā līdz 74kg un izcīnīja otro vietu. Savukārt Vladislavs Krasovskis piedalījās arī jauniešu sacensībās virs 75 kg un, lai arī bija vieglākais šajā svara kategorijā, izcīnīja trešo vietu, informēja Salaspils sporta skolā.