15.04.2012 14:49

"Ķekava"/BFF florbolistēm Latvijas čempionāta bronzas medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekava"/BFF florbolistēm Latvijas čempionāta bronzas medaļas no arhīva

Izšķirošajā cīņā apspēlējot "Ķekavas Bulldogs" komandu 11:4, viņas trešo vietu izcīnījušas otro gadu pēc kārtas.

Latvijas florbola čempionāta nolikums paredz, ka trešās vietas liktenis izšķiras nevis sērijā līdz noteiktam uzvaru skaitam, bet vienā vienīgā spēlē pusfināla neveiksminieku starpā. Dāmu čempionātā tas nozīmēja derbiju FK "Ķekava"/BFF – "Ķekavas Bulldogs".

Valmierā notikušajā pārspēlē pirmajās divas trešdaļās "Bulldogs" florbolistes četras reizes izvirzījās vadībā, taču viņu sāncenses allaž minimālo starpību atspēlēja. Toties trešajā periodā laukumā pilnībā dominēja "Ķekava"/BFF spēlētājas, kuras guva septiņus bezatbildes vārtus un triumfēja vairāk nekā pārliecinoši. Tas gan nav uzskatāms par pārsteigumu, jo šosezon viņas gan bija vinnējušas visos četros līdzšinējos savstarpējos mačos, gan nopelnījušas krietni vairāk punktu.

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Paula Brunovska, zaudētājām divi precīzi raidījumi Līgas Vancānes kontā.

Dienu iepriekš turpat Valmierā notika spēle par trešo vietu vīru turnīrā, kurā "Ulbroka/FS Masters" komanda ar 2:5 piekāpās pagājušā gada Latvijas vicečempioniem Cēsu "Lekrings" florbolistiem un sezonu pabeidza ceturtajā vietā (vārtu guvēji – Kaspars Šķēls un Krists Paulovičs).

Kā zināms, Latvijas čempionāta regulāro sezonu Ulbrokas komanda pabeidza tikai astotajā vietā, bet ceturtdaļfinālā sensacionāli pārspēja līdzšinējos čempionus RTU/"Inspecta" florbolistus.