14.04.2012 20:21

”Jūrmalas sports” handbolisti iekļūst Latvijas čempionāta pusfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Jūrmalnieku pretinieki pusfinālā būs pamatturnīra uzvarētāji "Dobeles Tenax".

Ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē piektdien savā laukumā Spuņciemā "Jūrmalas sports" nedaudz negaidīti piekāpās handbola klubam "Vaiņode" 27:28 (15:11) un ļāva sāncenšiem panākt izlīdzinājumu sērijā – pirmajā mačā viesos Jūrmalas handbolisti bija guvuši uzvaru 33:27.

Tomēr sestdien izšķirošajā trešajā spēlē "Jūrmalas sports" komandai tomēr izdevās apstiprināt favorītu reputāciju un uzvarēt 29:25 (16:16). Izšķirošajā cīņā jūrmalnieku labā desmit vārtus guva Edvīns Latkovskis, deviņus – Rolands Ivanovs, kurš ar septiņiem gūtiem vārtiem bija rezultatīvākais cīņā dienu iepriekš.

Jūrmalas kluba un "Dobeles Tenax" handbolisti cīņu par iekļūšanu finālā aizvadīs līdz divām uzvarām. Otrajā pusfināla pārī tiksies LSPA komanda un Ludzas sporta klubs "Latgols".

Tostarp virslīgas turnīru par 7.-10.vietu ar uzvaru beidza Stopiņu novada handbola komanda – 34:26 pār RVR handbolistiem. Par spīti trešajam panākumam sezonā Stopiņu klubs palika pēdējā desmitajā vietā.

Atbilstoši Latvijas čempionāta nolikumam, Ulbrokas handbolistiem par tiesībām nākamsezon spēlēt virslīgas turnīrā būtu jāsacenšas pārspēlēs ar pirmās līgas labāko komandu, kas izteikusi vēlēšanos cīnīties par vietu virslīgā.