11.04.2012 13:37

Regbija klubs "Miesnieki" sezonu sāk Lietuvā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kluba "Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris Kluba "Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris Zigismunds Zālmanis, Nikon

Ķekavas regbija klubs "Miesnieki" jauno sezonu sācis ar izcīnītu trešo vietu Šauļu kluba "Baltrex" rīkotajā turnīrā Lietuvā.

Pusfinālā viesu komanda ar 7:17 piekāpās turnīra saimniekiem "Baltrex" regbistiem, kaut pēc pirmā puslaika "miesnieki" bija vadībā 7:5. Savukārt spēlē par trešo vietu ar 36:0 pārliecinoši tika pieveikta Klaipēdas komanda "Kuršiai".

Par labāko spēlētāju kluba "Miesnieki" rindās turnīra rīkotāji atzina Ivaru Egli.

Pagājušajā gadā regbijā-15 "Miesnieku" regbisti Latvijas čempionātā izcīnīja trešo vietu, toties izcīnīja savā īpašumā Latvijas kausu, bet olimpiskajā veidā regbijā-7 kļuva gan par kausa ieguvējiem, gan par Latvijas čempioniem. Kluba valdes priekšsēdētājs un galvenais treneris Uldis Bautris paudis cerību, ka jaunajā sezonā viņa vadītajai komandai izdosies uzvarēt visos četros turnīros.

Nedēļas nogalē regbija sezona ar pilnu sparu sāksies arī Latvijā. Sestdien no plkst.10.30 Rīgā, LU stadionā risināsies Latvijas kausa izcīņas finālturnīrs regbijā-7, kurā piedalīsies 12 komandas, tajā skaitā no Ķekavas un Baldones.