30.04.2014 16:26

Mārupes hokejisti labākie Zemgalē

Autors  www.marupe.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Hokeja komanda "Mārupe" triumfējusi Zemgales Amatieru hokeja līgas (ZAHL) augstākās līgas čempionātā.

 

Fināla spēlē Mārupes hokejisti ar rezultātu 3:1 pārspēja komandu "Karāts", jau otro gadu pēc kārtas iegūstot savā īpašumā ZAHL uzvaras kausu un medaļas.

Mārupieši var būt lepni ne tikai par visas komandas sniegumu, bet arī par atsevišķiem spēlētajiem, jo tieši komandas "Mārupe" hokejists Mārtiņš Skuška atzīts par turnīra rezultatīvāko spēlētāju, savukārt Uldis Eldmanis – par turnīra labāko vārtsargu.

Komandas "Mārupe" uzvaru, parādot labas spēles visas sezonas garumā, palīdzējuši sasniegt Uldis Eldmmanis, Rihards Dombrovskis, Andrejs Skroderis, Mārtiņš Skuška, Viesturs Rauza, Guntars Gaušis, Juris Opuļskis, Armands Simpsons, Edgars Jansons, Renārs Freibergs, Renārs Kemzāns, Reinis Pepa, Roberts Rēboks, Raivis Kasņikovskis, Valdis Seratinskis, Artūrs Dzelzs, Jānis Upmalis, Mārtiņš Tihanovs, Sandris Lūsis, Didzis Doveika, Mārtiņš Feldmanis, Gatis Brancs.

Šosezon ZAHL startēja 14 amatieru komandas un 11 veterānu (40+) komandas no Rīgas, Brocēniem, Mārupes, Tukuma, Olaines, Bauskas, Dobeles, Elejas un Jelgavas. Čempionāta norise aptvērusi gandrīz 500 hokejistu lielu pulku, kas savu no darba brīvo laiku veltī sporta aktivitātēm un veselīgam dzīvesveidam.