29.03.2012 13:48

Latvijas junioru izlasē arī Baldones un Ķekavas regbisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas junioru (U-18) regbija izlasē, kas 31.martā sāks Eiropas čempionāta B grupas turnīru, būs pārstāvēti arī Pierīgas klubi "Baldone" un "Miesnieki".

 

25 spēlētāju sastāvā, kas piektdien dodas uz turnīru Spānijā, iekļauti septiņi regbija kluba "Baldone" spēlētāji – Gundars Grieķis, Krists Liepa, Daniels Polevaičiks, Mareks Kanops, Oskars Zariņš, Aigars Šilo un Renalds Vēbergs. Savukārt Ķekavā bāzētos "miesniekus" valstsvienībā pārstāv četri regbisti – Emīls Gerasimovs, Juris Iesalnieks, Nauris Segliņš un Edmunds Fiļipovs.

Eiropas U-18 B grupas čempionātā Latvijas jaunajiem regbistiem būs jāaizvada trīs spēles. Pirmajā kārtā 31.martā viņu pretinieki būs vienaudži no Polijas, otrajā – atkarībā no pirmā mača iznākuma – pretī stāsies Serbijas vai Šveices komanda, bet turnīra pēdējā dienā notiks cīņas par galīgo vietu sadalījumu.

Vēl B grupas turnīrā piedalīsies Ukrainas, Luksemburgas, Ungārijas un Nīderlandes U-18 komandas. Astoņas labākās Eiropas junioru izlases spēlēs elites grupā, vēl astoņas sacentīsies pēc ranga otrajā spēcīgākajā A grupā.