16.02.2014 13:04

Robertam Rodem supergigantā risks neattaisnojās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Robertam Rodem supergigantā risks neattaisnojās www.infoski.lv

Kalnu slēpotājam Robertam Rodem no Mārupes Soču ziemas olimpisko spēļu supergiganta sacensības beidzas jau drīz pēc starta.

Svētdien notikušajās sacensībās R. Rode izstājās jau pirmajā sektorā, kad iebrauca trasi norobežojošajā mietiņā.

"Paņēmu pārāk agresīvu līniju un biju pārāk agri uz pumpas. Redzēju, kā brauc labākie un arī pats mēģināju tā, tomēr sanāca pārcensties un ielidot mietā," sportistu citē aģentūra LETA. "Braucu uz "visu vai neko", jo lēnām nobraukt man vairs nebija interesanti. Labi, ka viss tā beidzās. Pirmajā brīdī sāpēja vairākās vietās, bet tagad sāpes pāriet."

Iepriekš nobrauciena sacensībās R. Rode ierindojās pēdējā 47. vietā starp finišējušajiem.

"Vēl braukšu slalomā. Tagad būs laiks patrenēties šai disciplīnai, darīšu, ko varēšu," teica R. Rode, kurš ir ātruma disciplīnu speciālists. "Man nav konkrētu mērķu šai disciplīnai, vienkārši mēģināšu iegūt slaloma sajūtu pēc ātruma sacensību nedēļas. Sacensībās sola siltu laiku, un beigu numuriem tas būs ļoti interesanti, neprognozējami."

"Slalomā varēšu vairāk izjust komandas garu, jo būsim trīs Latvijas sportisti," secināja R. Rode, kuram nedēļas sākumā pievienosies arī Mārtiņš Onskulis un Kristaps Zvejnieks. "Mums ir ļoti draudzīga komanda."