25.03.2012 18:40

«Ķekavas» florbolisti uzvar «Ulbroku» un iekļūst Latvijas čempionāta finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par Latvijas florbola čempionāta finālistiem kļuvuši kluba «Ķekava» spēlētāji, kuri pusfināla sērijā ar 3:1 pārspēja «Ulbroka»/FS «Masters» komandu. Trešajā spēlē Ķekavas komanda uzvarēja 5:4, ceturtajā – 8:3.

Kā jau ziņots, pirmajās divās spēlēs Kocēnos, kur mājinieku statusā bija ķekavieši, katra komanda izcīnīja pa vienai uzvarai. Sestdien trešajā cīņā Stopiņu novada Ulbrokā turpinājās spēkos līdzīgu komandu cīņa. Pārmaiņus vadībā izvirzījās abi klubi, līdz trešās trešdaļas sākumā viesiem izdevās iegūt divu vārtu pārsvaru un nosargāt uzvaru.

«Ķekavas» labā divus vārtus guva Jānis Belasovs, pa vieniem – Alvis Dāle, Gints Timoško un Ēriks Akulovs. Ulbrokas kluba rindās ar precīziem metieniem atzīmējās Jānis Jaunzems, Emīls Liepiņš, Dāvis Šmitiņš un Kārlis Bulāns.

Svētdien ceturtā mača liktenis tika izšķirts otrajā periodā, kurā viesi guva četrus vārtus pēc kārtas, spēles pēdējā posma sākumā vēl divus, panāca rezultātu 7:1 savā labā un pretiniekiem atspēlēties neļāva.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem iemeta Jānis Peičs un Ēriks Akulovs, pa vieniem – Jānis Belasovs, Alvis Dāle, Toms Mežotnis un Gints Klēģers, bet mājinieku labā – Jānis Kokins, Edgars Zeidlers un Jānis Jaunzems.

Ķekavas florbolistu pretinieki kļūs zināmi Cēsu kluba «Lekrings» un «Lielvārdes» duelī. Tā zaudētāji tiksies ar Ulbrokas komandu sērijā par bronzas medaļām.