24.03.2012 22:53

Ķekavas florbolistes Latvijas čempionātā cīnīsies par bronzas medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Abas Ķekavas komandas «Ķekava»/BFF un «Ķekavas Bulldogs» Latvijas dāmu florbola čempionāta pusfināla sērijās piedzīvoja zaudējumus trijās spēlēs (0:3), finālā neiekļuva un savā starpā noskaidros bronzas medaļu īpašnieces.

«Ķekava»/BFF florbolistes trešajā mačā savā laukumā ar 4:7 zaudēja pašreizējām Latvijas čempionēm RSU/«Runway». Mājinieču labā divus vārtus guva Paula Brunovska, pa vieniem – Iveta Kreišmane un Elīza Bērziņa. Pirmajās divās spēlēs ķekavietes bija piedzīvojušas zaudējumus 3:6 un 2:4.

Trešo sagrāvi sērijā pret Kocēnu klubu «Rubene» sestdien cieta «Ķekavas Bulldogs» florbolistes. Pēc neveiksmēm 3:10 un 2:9 pirmajos divos mačos viņas atzina pretinieču pārākumu arī trešajā – 1:10. Goda vārtus laukuma saimnieču rindās iemeta Inga Ametere.

Visās četrās šīs sezonas savstarpējās spēlēs Ķekavas klubu starpā pārliecinošus panākumus guva «Ķekava»/BFF komanda.

Latvijas čempionāta pamatturnīrā «Ķekava»/BFF florbolistes ieņēma trešo vietu (23 punkti) un «Ķekavas Bulldogs» – ceturto (7 p.) piecu komandu konkurencē. Pirmajās divās bija «Rubene» (43 p.) un RSU/«Runway» (41 p.), kas Latvijas dāmu čempionāta finālā tiksies otro gadu pēc kārtas. Pērn rīdzinieces uzvarēja sērijā 4:1.