23.03.2012 14:36

LOK Ģenerālajā asamblejā sveic treneri Dumpi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LOK un «Swedbank» rīkotajam konkursam par labāko jaunatnes treneri sporta veidu federācijas bija pieteikušas 25 trenerus, no kuriem par vienu no labākajiem atzīts Murjāņu sporta ģimnāzijas treneris Kaspars Dumpis (pirmais no labās). LOK un «Swedbank» rīkotajam konkursam par labāko jaunatnes treneri sporta veidu federācijas bija pieteikušas 25 trenerus, no kuriem par vienu no labākajiem atzīts Murjāņu sporta ģimnāzijas treneris Kaspars Dumpis (pirmais no labās). www.sportacentrs.com

Kaspars Dumpis no Murjāņu sporta ģimnāzijas (MSĢ) atzīts par vienu no labākajiem jaunatnes sporta treneriem olimpiskajos sporta veidos 2011. gadā.

 

Piektdien, 23.martā, notikušajā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālajā asamblejā LOK prezidents Aldons Vrubļevskis un «Swedbank» valdes loceklis Ansis Grasmanis sveica Dumpi ar goda rakstu un naudas balvu 950 latu apmērā.

Dumpis ir MSĢ struktūrvienības «Bērnu un jaunatnes kamaniņu sporta skola» jauno kamaniņu braucēju treneris. Šogad viņa audzēkņi veiksmīgi startēja pirmajās pasaules Jaunatnes ziemas olimpiskajās spēlēs – Riks Kristens Rozītis izcīnīja sudraba, bet Ulla Zirne bronzas medaļu.

LOK un «Swedbank» rīkotajam konkursam par labāko jaunatnes treneri sporta veidu federācijas bija pieteikušas 25 trenerus. Līdz ar Kasparu Dumpi noslēgumā tika sveikta tenisa trenere Jeļena Jakovļeva un basketbola treneris Ziedonis Jansons.