11.12.2013 11:48

Ropažu novada kamaniņu braucējiem augsti rezultāti

Autors  www.ropazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu novada kamaniņu braucējiem augsti rezultāti www.ropazi.lv

7. decembrī Siguldas kamaniņu un bobsleja trasē norisinājās Bērnu un jauniešu kamaniņu sporta skolas kausa izcīņas sacensības kamaniņu sportā. Ropažu novada jaunie kamaniņbraucēji šajās sacensībās uzrādīja augstus rezultātus.

Katrā ziņā konkurence palīdz sportistiem attīstīties un pilnveidoties. Jauniešu B grupā zēniem labu rezultātu uzrādīja ropažnieks Roberts Plūme, kurš startēja no dāmu starta pakājes un nobraucienā sasniedza 100,3 km/h lielu ātrumu, atpaliekot no Murjāņu Sporta ģimnāzijas audzēkņiem E. Karnīša un K. Buglaka. Otrs Ropažu sportists Mārtiņš Bots ierindojās ceturtajā vietā.

Arī Ropažu meiteņu starts jauniešu B vecuma grupā ir cienīgs – Arina Cicjura izcīnīja pirmo vietu, Laura Zutere otro un Līva Knēta trešo vietu. Protams, viņas savu nobraucienu uzsāka no trases devītās virāžas, kas ir junioru starta vieta un no kurienes arī ātrums ir mazāks – 85,3 km/h.

No junioru starta savu nobraucienu sāka arī divvietīgās ekipāžas. Ropažu novada sportists Valters Knēts ekipāžā ar Kristapu Krauzi sacensībās izcīnīja uzvaru, atstājot aiz sevis pārējās četras ekipāžas.

"Arī paši jaunākie kamaniņu sporta sportisti no Ropažu novada sacensību braucienus veica godam ar "vīra dūšu". Domāju, šī neatlaidība, degsme uzvarēt un mērķtiecība sekmēs arī tālāko kamaniņu sportistu rezultātu izaugsmi un veicinās Ropažu novada atpazīstamību," tā trenere Ingrīda Amantova.