18.10.2013 12:11

Stopiņu handbolistes svin jubileju

Autors  www.stopini.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistes svin jubileju www.stopini.lv

Ulbrokas sporta kompleksā tika atzīmēta Stopiņu novada sieviešu handbola komandas (NHK) pastāvēšanas 15. gadadiena. Jubilejas turnīrā Stopiņu HK savā laukumā uzņēma trīs komandas – handbola klubu "Ogre", Dobeles sporta skolu (SS) un "Reval Sport" no Igaunijas.

Pirmajā turnīra dienā komandas mērojās spēkiem, lai noteiktu nākamās dienas finālistus un pusfinālistus. Lai gan spēles ilgums bija tikai 2 x 15 minūtes, visās trīs spēlēs Stopiņu NHK uzrādīja teicamus rezultātus, pārspējot HK "Ogre" ar 19:7, "Reval Sport" ar 18:14 un Dobeles SS ar 25:15.

Turnīra otrajā dienā Stopiņu NHK finālā mērojās spēkiem ar "Reval Sport" komandu. Visas spēles garumā komandas cīnījās plecu pie pleca, noslēdzot pirmo puslaiku vien ar divu vārtu pārsvaru (13:11). Tomēr Stopiņu NHK negrasījās padoties viešņām, un pēc vairākiem trāpīgiem komandas līderu metieniem mājiniecēm izdevās godam izcīnīt uzvaru ar rezultātu 25:22.

Turnīrs vēlreiz pierādīja Stopiņu komandas vienotību un neatlaidību savu mērķu sasniegšanā.

Noslēgumā valdīja pacilāta gaisotne, jo turnīra ietvaros tika sveikti cilvēki, kas devuši neatņemamu ieguldījumu Stopiņu sieviešu handbola pastāvēšanā un panākumu gūšanā. Liels paldies Ilmāram Lūsim, kurš bija viens no pirmajiem sieviešu handbola atbalstītājiem.

Tika sumināts pirmais treneris Jānis Valeiko gan kā sieviešu handbola pamatlicējs, gan kā dzimšanas dienas jubilārs. Paldies pašreizējai trenerei Gintai Ozoliņai, kura bija arī spēlētāja komandas pirmsākumos. Tāpat pateicības rakstus par ieguldījumu komandas attīstībā saņēma Ivita Asare, Lana Nikolajeva un Gita Purgaile, kuras komandas panākumus kaldina jau no pašiem pirmsākumiem.

Stopiņu NHK izsaka lielu pateicību Stopiņu novada domei par atbalstu visus šos piecpadsmit gadus, līdzi jušanu un palīdzību organizēšanā, lai šis turnīrs varētu īstenoties.