24.02.2012 14:25

Salaspils frisbijisti devušies uz turnīru Krievijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijisti devušies uz turnīru Krievijā Latvijas frisbija federācija

No 24. līdz 26. februārī Krievijas pilsētā Veļikijnovgorodā notiek starptautisks frisbija turnīrs, kurā piedalās arī divas Salaspils komandas.

Kopumā turnīrā «Lord Novgorod 2012» no Latvijas piedalās trīs komandas - vīriešu «Ultimate Decision» (Rīga) un «Salaspils WT», kā arī sieviešu «KCN Salsa» (Rīga/Salaspils), informē Latvijas frisbija federācijas pārstāvis Dainis Jakovels.

«Salaspils WT» turnīru sāk D apakšgrupā kopā ar «Agonija» (Maskava), «X3» (Minska), «Avangard» (Ņižņijnovgoroda) un «Žara» (Maskava). Komandas kapteinis Krišs Maļinovskis ir noskaņots kaujinieciski: «Tas mums ir lielisks izaicinājums cīnīties pret šobrīd spēcīgākajām Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Latvijas komandām. Esam sev izvirzījuši mērķi iekļūt labāko 8 komandu vidū un zinām, ka tas nav viegli sasniedzams, taču parādot savu labāko sniegumu, tas noteikti ir iespējams.»

Savukārt «KCN Salsa» komandas pamatkodolu veido spēlētājas no komandā «KCN Rīga» un «Salaspils FK». Latviešu komanda izsēta starp astoņām spēcīgākajām vienībām un ielozēta A apakšgrupā kopā ar pērnā gada čempionēm «Re:Diski» (Ņižņijnovgoroda), bronzas laureātēm «Elvis Presli» (Pleskava) un «Šestoje Solnce» (Minska). «KCN Salsa» komandai vieta astotdaļfinālā jau ir nodrošināta.

«Esam uzstādījušas sev mērķi izcīnīt 1. vietu, kā arī «Spēles gara» balvu, ja sanāks. Protams, vēlamies no turnīra gūt arī pozitīvas emocijas un pieredzi, kas palīdzēs katras spēlētājas individuālai izaugsmei. Mērķis ir sasniedzams, viss atkarīgs no noskaņošanās uz katru spēli un izpildījuma laukumā,» optimistiska ir komandas kapteine Samanta Dušele.