05.10.2017 12:20

Slimnīcās nogādā divus cilvēkus ar ķermeņa atdzišanu

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Slimnīcās nogādā divus cilvēkus ar ķermeņa atdzišanu arhīvs

Vakar Rīgas reģionā slimnīcās tika nogādāti divi cilvēki ar ķermeņa atdzišanu, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola. Slimnīcā tika nogādāts 60 gadus vecs vīrietis, kurš nezināmu laiku uz ielas reibumā bija gulējis izmirkušās drēbēs.

Tāpat slimnīcā tika nogādāta 81 gadu veca sieviete, kura aptuveni diennakti bija nogulējusi mājās uz grīdas, jo slimības dēļ nav spējusi piecelties.

Vakar tumšajā diennakts laikā uz ielas braucamā daļas tika notriekts 62 gadus vecs vīrietis Rīgas reģionā. Viņš guva smagas ķermeņa traumas, tostarp galvas un rokas traumas. Vīrietis tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Vienlaikus Zemgalē 64 gadus vecs vīrietis, paslīdot uz stalažām pie mājas, krita no apmēram divu metru augstuma. Vīrietis guva galvas traumu, krūškurvja trauma ar ribu lūzumiem un rokas lūzumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1140 izsaukumiem, no tiem 175 bijuši saistīti ar dažādām traumām un negadījumiem.