04.10.2017 11:30

Vīrietis Rīgas reģionā guvis nopietnas traumas, pakļūstot zem krītošas stikla plāksnes

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vīrietis Rīgas reģionā guvis nopietnas traumas, pakļūstot zem krītošas stikla plāksnes arhīvs

Otrdien Rīgas reģionā 28 gadus vecs vīrietis, pakļūstot zem krītošas stikla plāksnes, guvis nopietnas traumas, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis guvis galvas, kājas, mugurkaula un krūškurvja traumas un stabilā stāvokli nogādāts Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Kopumā vakar saņemti trīs izsaukumi par traumām, kas gūtas darba vietā.

Savukārt ar iespējamu tvana gāzes saindēšanos slimnīcā nogādātas divas meitenes - 11 un 15 gadus vecas, kuras pēc krāsns izkurināšanas pārlieku ātri aizvērušas dūmvada aizbīdni. Pēc neilga brīža abām meitenēm parādījušās sūdzības par veselības stāvokli, tādēļ pieņemts lēmums viņas hospitalizēt.

Rīgas reģionā 23 gadus vecs vīrietis cietis ceļu satiksmes negadījumā, kad, šķērsojot gājēju pāreju, viņu aizķērusi automašīna. Vīrietis ar galvas, kājas un rokas traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgas reģionā kāda 72 gadus veca sieviete cietusi identiskā rakstura negadījumā, viņa nogādāta slimnīcā ar galvas smadzeņu traumu, kā arī krūškurvja traumu un iespējamiem ribu lūzumiem.

Latvijā kopumā vakar saņemti 1060 NMPD izsaukumi, no kuriem 139 bijuši saistīti ar dažāda rakstura traumām.