22.08.2017 16:52

Mārupes novadā ikviens varēs piedalīties dažādās sporta sacensībās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes novadā ikviens varēs piedalīties dažādās sporta sacensībās pixabay.com

Šī gada 2. septembrī Skultes stadionā Mārupes novadā notiks jau tradicionālās dažādu sporta disciplīnu sacensības iedzīvotājiem. Veselības dienā aicināts piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Dalība pasākumos ir bez maksas.

Pasākuma mērķis ir mainīt iedzīvotāju paradumus par labu aktīvam dzīvesveidam, uzlabot iedzīvotāju fizisko veselību, saliedēt dažāda vecumu Mārupes novada iedzīvotājus, kā arī veicināt veselīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu un noskaidrot labākos Mārupes novada sportistus, informē Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Žunde.

Komandas varēs piedalīties volejbola, basketbola, futbola un tautas bumbas sacensībās, bet savus spēkus individuāli būs iespēja pārbaudīt šautriņu mešanā, lidojošo šķīvīšu disciplīnā, šķēršļu joslās, atspoles skrējienā un lēcienos ar lecamaukliņu. Pasākuma ietvaros tiks nodrošinātas aktivitātes arī bērniem līdz 12 gadu vecumam.

Iepriekšēja pieteikšanās ir līdz 30. augusta plkst. 10.00, rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Reģistrējoties jānorāda dalībnieka vārds, uzvārds, personas kods un e-pasts. Reģistrācija iespējama arī pasākuma norises dienā – tad pieteikums jāiesniedz galvenajam tiesnesim pirms pirmās spēles sākuma, skaidro I. Žunde.