08.02.2012 21:00

Vēlētāji Ikšķilē uz referendumu dosies ar autobusu

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Referenduma dienā 18. februārī balsotājus uz vēlēšanu iecirkni Tīnūžu tautas namā nogādās novada pašvaldības organizēts autobuss. Referenduma dienā 18. februārī balsotājus uz vēlēšanu iecirkni Tīnūžu tautas namā nogādās novada pašvaldības organizēts autobuss. Foto: www.ikskile.lv

Ikšķiles novada pašvaldība saviem iedzīvotājiem referenduma dienā nodrošinās transportu - autobusu, lai vēlētāji no ikviena ciemata varētu nokļūt vēlēšanu iecirknī Tīnūžu tautas namā.

Kā pastāstīja Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Šulca, tas darīts tāpēc, ka cilvēki zvanījuši un interesējušies par iespējām nokļūt vēlēšanu iecirknī.

Šī nav pirmā reize, kad Ikšķiles novada pašvaldība nodrošina transportu, jo iepriekš tas kursējis uz dažāda veida pasākumiem, tomēr ne regulāri. «Mēs vērtējam situāciju, un šoreiz tas ir ļoti nozīmīgi,» uzsver I.Šulca.

Autobuss vēlētājus vedīs uz vēlēšanu iecirkni un pēc tam atpakaļ pēc šāda saraksta:

Pulksten 8:30 Raņķi – Tīnūži

Pulksten 9:15 Tīnūži – Raņķi

Pulksten 10:00 Brektes – Tīnūži

Pulksten 10:40 Tīnūži – Brektes

Pulksten 11:20 Jesperi – Tīnūži

Pulksten 12:00 Tīnūži – Jesperi

Ikšķiles novadā ir izveidoti divi vēlēšanu iecirkņi – Ikšķilē un Tīnūžos. 18.februārī, referenduma dienā par otro valsts valodu, vēlēšanu iecirkņi vēlētājiem būs atvērti no pulksten 7 līdz 22.